خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز اردوهای ملی‌پوشان دوومیدانی پس از دهه اول محرم

مهر | ورزشی | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 08:41
اردوهای تیم ملی دوومیدانی ایران پس از پایان دهه اول محرم برگزار خواهد شد.
دووميداني،برگزار،ملي،فدراسيون،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، اردوهای تیم ملی دوومیدانی ایران که قرار بود پس از پایان رقابت‌های قهرمانی آسیا در کره جنوبی در تهران برگزار شود با توجه به آغاز جنگ در کشور از سوی فدراسیون لغو شد.
با این حال طبق اعلام مسئولان فدراسیون دوومیدانی این اردوها قرار است پس از پایان دهه اول ماه محرم از سر گرفته شوند.
به گفته مسئولان امکان برگزاری این اردوها در استان‌هایی غیر از تهران نیز در دست بررسی است و در صورت فراهم بودن شرایط اردوهای تیم‌های ملی در دیگر استان‌های کشور برگزار خواهد شد.
تیم‌های ملی دوومیدانی ایران خود را برای سه رویداد مهم بین‌المللی آماده می‌کنند؛ مسابقات بازی‌های آسیایی نوجوانان ۲۰۲۵ که مهرماه به میزبانی بحرین برگزار خواهد شد، رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان جهان در شهریورماه به میزبانی ژاپن و بازی‌های کشورهای اسلامی که آبان‌ماه در ریاض عربستان برگزار می‌شود.
فدراسیون دوومیدانی در تلاش است تا با برنامه‌ریزی منسجم و با توجه به شرایط جاری کشور آماده‌سازی مناسبی را برای حضور موفق تیم‌های ملی در این رویدادها فراهم کند.