خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۴۰ مدرسه فرسوده و سنگی در لرستان جمع‌آوری می‌شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 تیر 1404 - 01:30
خرم‌آباد - استاندار لرستان، گفت: ۲۴۰ مدرسه فرسوده و سنگی در این استان تا اواسط مردادماه نوسازی و جمع‌آوری می‌شوند.
آموزشي،لرستان،ارتقاي،مهر،كيفيت،شوراي

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید شاهرخی در شورای آموزش‌وپرورش لرستان، اظهار داشت: ارتقای کیفیت آموزشی، آماده‌سازی کامل مدارس برای پروژه مهر و رفع مشکلات زیرساختی با مشارکت همه دستگاه‌ها و مردم از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در مسیر عدالت آموزشی است.
وی با بیان اینکه شورای آموزش‌وپرورش استان هر ماه باهدف حمایت کمی و کیفی از فعالیت‌های آموزشی برگزار می‌شود، گفت: امسال با همکاری انجمن‌های اولیاومربیان، دستگاه‌های اجرایی و خیرین، بیش از چهارهزار و ۶۰۰ واحد آموزشی لرستان برای آغاز سال تحصیلی آماده‌سازی می‌شوند.
استاندار لرستان با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت در فضاهای آموزشی، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، ۱۷۰ مدرسه فرسوده و ۷۰ مدرسه سنگی در استان تا اواسط مرداد جمع‌آوری یا نوسازی می‌شوند که این کار با مشارکت خیرین و کمک‌های دولتی در دست اجرا است.
شاهرخی، افزود: ارتقای کیفیت آموزشی از دیگر اولویت‌های شورای آموزش‌وپرورش است که برنامه‌ریزی جدی برای استفاده از ظرفیت مدارس غیردولتی و بخش خصوصی در این زمینه انجام خواهد شد تا از این ظرفیت هم به‌صورت کمی و هم کیفی برای بهبود سطح آموزش بهره‌برداری شود.
وی تصریح کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند از ظرفیت‌های خود برای ارتقای آموزش‌وپرورش بهره بگیرند تا زمینه اجرای پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی با بهترین کیفیت برای فرزندان این دیار فراهم شود.