خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوانان محور اصلی اتحاد ملی و انسجام اجتماعی هستند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 23:53
گرگان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به نقش کلیدی نسل جوان در پیشرفت کشور اظهار کرد: جوانان محور اصلی اتحاد ملی و انسجام اجتماعی هستند.
جوانان،جامعه،شوراي،حميدي،مشورتي،دشمنان،استاندار،وحدت،اداري

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی شامگاه دوشنبه در نشست شورای مشورتی جوانان با تأکید بر نقش کلیدی نسل جوان در پیشرفت کشور، اظهار کرد: ما به توانایی و خلاقیت جوانان اعتماد داریم و معتقدیم بسیاری از چالش‌های جامعه با همت و ایده‌پردازی آنان قابل حل است.
وی با اشاره به مسئولیت‌پذیری نسل جدید، گفت: اصلاح جامعه از خودمان آغاز می‌شود.
اگر هر فرد به درستی مسئولیت‌های خود را انجام دهد، گام بزرگی در بهبود شرایط برداشته شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان از اعضای شورای مشورتی جوانان خواست تا مبارزه با فساد اداری را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی افزود: گزارش‌های مستند و پیشنهادهای عملی شما می‌تواند به شفافیت و سلامت اداری کمک کند.
حمیدی با اشاره به تهدیدات خارجی، از جمله تجاوزات رژیم صهیونیستی و جنگ‌های تحمیلی گذشته، اظهار کرد: دشمنان همواره در پی تفرقه‌افکنی و تضعیف ایران هستند، اما تاریخ نشان داده که وحدت مردم، سد محکمی در برابر این توطئه‌ها است.
وی ادامه داد: برخی تصور می‌کنند دشمنان به صلح تن خواهند داد، اما این یک خیال واهی است.
برنامه آنان تفرقه و تجزیه ایران است، زیرا تنها در پراکندگی ملت‌ها منافع خود را تأمین می‌کنند.
معاون استاندار، اولین انتظار از شورای جوانان را تقویت وفاق ملی برشمرد و گفت: همه شما می‌توانید سربازان وحدت باشید.
همان‌طور که جوانان در دفاع مقدس حماسه آفریدند، امروز شما باید پیشگامان اتحاد و اصلاح جامعه باشید.