خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم انقلابی قم در حمایت از ولایت و مرجعیت به صحنه می‌آیند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 21:53
قم- اجتماع امت حزب‌الله در حمایت از ولایت فقیه و مرجعیت دینی، عصر چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.
مرجعيت،ولايت،معظم،حمايت،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، اجتماع‌مردم انقلابی و امت حزب‌الله در حمایت از ولایت فقیه و مرجعیت دینی، عصر چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ در شهر مقدس قم با هدف تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی و اعلام حمایت قاطع از ولایت و مرجعیت شیعه، ساعت ۱۷ در خیابان شهدا، مقابل دفتر رهبر معظم انقلاب در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.
بیعت و حمایت امت حزب‌الله از ولایت و مرجعیت، پیام آشکاری از وفاداری ملت ایران به رهبری حکیمانه نظام اسلامی است؛ مردمی که در بزنگاه‌های حساس، همواره با حضور پرشور خود توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.
از عموم مردم متدین، طلاب، روحانیون، خانواده‌های معظم شهدا، بسیجیان، هیئات مذهبی دعوت شده تا با حضور گسترده خود، بار دیگر جلوه‌ای از انسجام و بصیرت اسلامی را به نمایش بگذارند.