خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادارات و بانک‌های خوزستان فردا دور کار شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 21:24
اهواز - استانداری خوزستان با توجه به پیش‌بینی افزایش دما تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و احتمال ورود گردوغبار از عراق، فعالیت ادارات دولتی را در روز سه‌شنبه به صورت دورکاری اعلام کرد.
خوزستان،استانداري،سلامت،هوا،آلودگي،انرژي،حفظ

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام استانداری خوزستان، با توجه به پیش‌بینی تداوم هوای گرم و ثبت دمای نزدیک به ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی مناطق استان، همچنین احتمال ورود توده‌های گردوغبار با غلظت نسبتاً بالا از کشور عراق به شهرهای غربی خوزستان، کمیته اضطرار آلودگی هوا تشکیل جلسه داد.
در این جلسه، به منظور حفظ سلامت عمومی و کاهش مصرف انرژی، مصوب شد که کلیه ادارات دولتی استان در روز سه شنبه به صورت دورکاری فعالیت کنند.
بانک‌ها نیز موظف شدند با حداقل حضور پرسنل (کشیک)، خدمات ضروری را به شهروندان ارائه دهند.
بر اساس این اطلاعیه، مراکز بهداشتی، درمانی و خدمات‌رسان همچنان به‌صورت حضوری و فعال خدمات خود را ادامه خواهند داد.
استانداری خوزستان از مردم خواست با پرهیز از تردد غیرضروری در ساعات اوج گرما و آلودگی هوا و مدیریت مصرف انرژی، در حفظ سلامت خود و پایداری شبکه برق مشارکت کنند.