خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

اعتماد | همه | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 18:58
مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.
جبران،خسارات،جنگ،پزشكيان

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.
کد خبر: 721834 | ۱۴۰۴/۰۴/۰۹ ۱۸:۵۷:۰۰
مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز دوشنبه در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید و بیان کرد: دولت متولی اصلی جبران خسارات است، اما باید این را در نظر بگیریم که حجم زیادی خسارت به بخش‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها و برخی مراکز دیگر وارد شده که دولت باید آنها را نیز جبران و تامین کند، لذا در زمینه جبران خسارت‌های وارده به مردم، بهترین کار تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.
به گزارش ایسنا، رئیس جمهور تصریح کرد: اقدام مهم دیگر این است که اگر چه جبران خسارت‌ها باید با کیفیت و کمیت خسارت وارده تناسب داشته باشد، اما نباید در این زمینه میان اقدامات دستگاه‌های مختلف بی‌عدالتی وجود داشته باشد.
پزشکیان همچنین گفت: در کنار همه اقدامات لازم برای جبران خسارات جنگ تحمیلی، به هیچ وجه نباید توجه به معیشت مردم مورد غفلت قرار گیرد.