هیچ ایرانی به مذاکره تحمیلی راضی نیست
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، گفت: هیچ ایرانی به مذاکره تحمیلی راضی نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیتالله سید حسن عاملی امروز در جمع نمازگزان مسجد میرزا علی اکبر اردبیل با تصریح به اینکه ایران هیچ وقت با زور و با جنگ به پای مذاکره نمیآید، اظهار کرد: با مصوبه مجلس تکلیف ما با آژانس روشن شد، اما مشکل مذاکره باقی است این هفته ترامپ اعلام کرد هفته آینده با ایران مذاکره داریم و حتماً به توافق خواهیم رسید.
نماینده ولیفقیه در استان اردبیل، افزود: با توجه به اینکه مذاکره خدعه و حربه شد تا ما را غافلگیر کند و فرماندهان ما را ترور کنند هیچ ایرانی به چنین مذاکرهای راضی نیست.
وی بیان کرد: ما با اصل مذاکره مخالف نیستیم، اما مذاکره بعد از حمله ذلت تمام عیار است، از طرفی دولت نیز اصرار دارد که مذاکره کند.
عاملی، گفت: من یک پیشنهاد دارم و آن اینکه دولت به طرف مقابل چه آمریکا یا 1+5 اعلام کند ما به یک شرط حاضر به مذاکره هستیم و آن این است که شما قبل از مذاکره با اصل غنیسازی در داخل ایران بر اساس نیازهای طبی و صنعتی موافق و آن را از موضوع مذاکره خارج کنید.
نماینده ولیفقیه در استان اردبیل عنوان کرد: ایران باید ثابت کند هیچ وقت با زور و با جنگ به پای مذاکره نمیآید و هیچ وقت با جنگ از مطالبات به حق خود کوتاه نمیآید.
انتهای پیام/