خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولایت فقیه محور وحدت ملی و خط قرمز نظام در برابر دشمنان است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 17:12
قزوین- کارشناس مذهبی با بیان اینکه ولایت فقیه محور وحدت ملی و خط قرمز نظام در برابر دشمنان است، گفت: احکام مراجع تقلید در روزهای اخیر نشان‌دهنده پویایی و تأثیرگذاری مراجع فقهی است.
فقيه،دشمن،ولايت،شهسواري،جايگاه،اسلامي،فقهي،شيعه،احكام،نظام،ا ...

حجت‌الاسلام محمد شهسواری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت جایگاه ولایت فقیه در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی اظهار کرد: دشمن به‌خوبی درک کرده که استواری نظام اسلامی ریشه در وحدت مردم حول محور ولایت فقیه دارد.
این ویژگی، نقطه تمایز جمهوری اسلامی ایران با کشورهایی نظیر سوریه به شمار می‌رود.
وی افزود: طراحی سال‌ها تحریم و اجرای جنگ‌های ترکیبی علیه کشورمان، دستاوردی برای دشمن نداشته و در نهایت به ناچار به رویارویی نظامی مستقیم روی آوردند که آن هم با ناکامی همراه بود؛ چرا که ولایت فقیه با نقش‌آفرینی مؤثر خود، شکست دشمن را رقم زد.
حجت‌الاسلام شهسواری تصریح کرد: امروز دشمن بیش از هر زمان دیگری دریافته است که برای ضربه زدن به ایران باید مستقیماً جایگاه ولایت فقیه را هدف قرار دهد.
ولایت فقیه نخ تسبیح نظام است و انسجام سیاسی و اجتماعی کشور بر محور آن شکل می‌گیرد.
وی ادامه داد: مسئله غرب و آمریکا صرفاً شخص رهبری نیست، بلکه آن‌ها از نقش محوری ولی فقیه در نظام اسلامی هراس دارند.
حجت‌الاسلام شهسواری تصریح کرد: فقه شیعه، فقهی پویا و مبتنی بر مبانی مستحکم است که بر اساس شرایط جامعه به‌روز می‌شود و دشمن نیز این پویایی و انعطاف را به خوبی درک کرده است.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: احکام فقهی توان مهار یاوه‌گویی‌های دشمن را دارند و دشمن باید دریابد که تعرض به جایگاه ولایت فقیه و شخصیت‌های برجسته شیعه و اسلام، هزینه‌های سنگینی به دنبال خواهد داشت و تعرض به افرادی چون سید حسن نصرالله یا مقام معظم رهبری، عبور از خط قرمز محسوب می‌شود و عواقب مرگباری در پی دارد.
حجت‌الاسلام شهسواری افزود: اگر مراجع خود را در جایگاه یک حاکمیت سیاسی و اثرگذار ببینند، کنشگر خواهند بود و دچار انفعال نخواهند شد.
نمونه‌هایی چون ماجرای سلمان رشدی، تحریم تنباکو و فتاوای صادره در روزهای اخیر، نشان‌دهنده پویایی و تأثیرگذاری مراجع فقهی است که بی‌شک نتایج عینی در پی خواهد داشت.
وی در پایان تأکید کرد: این احکام باید توسط مردم و گروه‌های مردمی به کنش اجتماعی بدل شده و نمود اجتماعی آن در جامعه دیده شود.
بدون شک، با ورود مردم به عرصه حمایت از این احکام، شاهد توقف توهین‌ها و یاوه‌گویی‌ها علیه شخصیت‌های بزرگ و معتبر شیعه و جهان اسلام خواهیم بود.