خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محصولات ایران خودرو را با حساب وکالتی بانک رفاه کارگران خریداری کنید

تسنیم | بازار | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 16:52
بانک رفاه کارگران امکان ثبت نام برای خرید محصولات منتخب شرکت ایران خودرو را با وکالتی کردن سریع و غیرحضوری حساب، فراهم کرده است.
بانك،مشتريان،رفاه،مراجعه

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مشتریان این بانک می‌توانند به صورت حضوری و غیرحضوری نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود به منظور ثبت‌نام در طرح فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش محصولات منتخب این شرکت اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، مشتریان متقاضی تا ساعت 24 روز پنج‌شنبه 12 تیرماه فرصت دارند به صورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سامانه محور به نشانی https://mehvar.rb24.ir (https://mehvar.rb24.ir/) و سامانه‌های "فرارفاه" و "رفاه‌پلاس" موبایل بانک رفاه و مراجعه حضوری به شعب بانک در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب های خود (با رعایت حداقل مانده حساب 3.600.000.000 ریال) اقدام کنند.
مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح و نحوه شرکت در آن به شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک (فراد) به شماره 8525 – 021 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/