خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز آفت‌زدایی ۲۰۰ هکتار از اراضی بوستان جنگلی سرخه‌حصار

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 15:40
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۳ از آغاز طرح مقابله با آفت سوسک پوستخوار در اراضی بوستان جنگلی سرخه حصار خبر داد.
سمپاشي،بوستان،درختان،عمليات،سبز،فضاي،پوستخوار

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی فتحی در خصوص عملیات سمپاشی درختان کاج در بوستان جنگلی سرخه‌حصار با هدف مقابله با آفت سوسک پوستخوار، گفت: در راستای حفاظت از درختان سوزنی‌برگ و کنترل آفات، عملیات گسترده سمپاشی در این بوستان طبیعی با استفاده از سموم استاندارد، نظارت کارشناسان خبره و رعایت الزامات زیست‌محیطی در حال اجراست.
معاون شهردار منطقه ۱۳ تهران با بیان اینکه آفت سوسک پوستخوار طی سال‌های اخیر خسارات قابل توجهی به پوشش درختان کاج این محدوده وارد کرده، اظهار کرد: برای جلوگیری از گسترش خسارات و خشکیدگی درختان، این عملیات به‌صورت منسجم و با حضور ۷ اکیپ اجرایی و بیش از ۲۰ نفر از نیرو‌های تخصصی فضای سبز انجام می‌شود.
وی ادامه داد: نظارت بر روند سمپاشی توسط ۷ کارشناس فضای سبز از مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز انجام می‌شود و پیش‌بینی شده در این فرآیند، حدود ۱۵۰ لیتر نهاده شیمیایی برای پوشش بیش از ۲۰۰ هکتار از اراضی بوستان مصرف شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۳ تهران همچنین با اشاره به سلامت شهروندان خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز مخاطرات احتمالی، محدودیت‌های موقتی در برخی مسیر‌های تردد بوستان در نظر گرفته شده که بلافاصله پس از پایان عملیات سمپاشی برداشته خواهد شد.
منبع: شهر