مساجد خراسان رضوی میزبان میز خدمت ثبت اسناد شدند
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی از برپایی میز خدمت در بیش از 20 مسجد در نقاط مختلف استان به مناسبت هفته قوه قضائیه خبر داد.

سید مرتضی مولویپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و با هدف پاسخگویی مستقیم به مردم، کارشناسان و مدیران این اداره در مصلی و مساجد استان از نزدیک به مسائل ثبتی نمازگزاران رسیدگی کردند؛ در همین راستا میز خدمت در بیش از 20 مسجد در نقاط مختلف استان به مناسبت هفته قوه قضائیه برپا شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی افزود: این طرح همزمان در شهرهایی چون مشهد، سبزوار، نیشابور، تربتجام، تایباد، درگز، گناباد و دیگر نقاط استان خراسان رضوی برگزار شد.
عضو شورای قضایی استان خراسان رضوی گفت: برنامههای دیدار مردمی و حضور در مساجد بهصورت ماهانه ادامه خواهد داشت و برگزاری چنین میزهای خدمت پلی ارتباطی موثر میان مردم و اداره ثبت اسناد خواهد بود.
مولویپور خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم گام موثری در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنین ملت بزرگوار ایران و جلب رضایت آحاد جامعه برداریم.
انتهای پیام/282