خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره مندی 972 زندانی البرزی از مشاوره حقوقی رایگان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 14:30
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: با اجرای طرح معاضدت قضایی در زندان های استان در سال گذشته، 972 زندانی از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شدند.
قضايي،استان،معاضدت،حقوقي،طرح،البرز،زندانيان،اجتماعي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، فرید نجف‌نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز امروز در آئین تجلیل از عوامل اجرایی برنامه معاضدت قضایی در زندان‌های استان ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در پیشبرد طرح معاضدت قضایی در زندان‌های البرز گفت: در سال گذشته با اجرای این طرح، در 25 جلسه مشاوره حقوقی در زندان‌های استان با مشارکت 179 نفر از وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی 972 نفر از زندانیان از مشاوره و معاضدت قضایی رایگان بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به اینکه این میزان از همراهی وکلا و مشاوران حقوقی در اجرای طرح معاضدت قضایی در زندان‌های استان بیانگر مسئولیت‌پذیری و تعهد بالای جامعه حقوقی نسبت به مسائل انسانی و اجتماعی است، افزود: برنامه معاضدت قضایی در زندان‌های استان البرز نمونه‌ای موفق از تعامل سازنده میان نهادهای مختلف قضایی و اجرایی در راستای عدالت ترمیمی و حمایت از حقوق زندانیان بی بضاعت بوده که علاوه بر کاهش اطاله دادرسی، موجب ارتقای امید و آگاهی حقوقی در میان زندانیان شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز با تاکید بر لزوم استمرار طرح معاضدت قضایی در زندان‌های استان خاطرنشان کرد: با تداوم این مسیر و بهره‌مندی هدفمند از ظرفیت‌های قانونی و داوطلبانه وکلا و و مشاوران حقوقی می‌توان تحولی جدی در فرآیندهای قضایی و حمایت اجتماعی از حقوق زندانیان ایجاد کرد.
در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از تلاش‌ها و مجاهدت‌های عوامل اجرایی طرح معاضدت قضایی در زندان‌های استان تقدیر شد.
انتهای پیام/