خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین پیشنهاد رسمی برانکو بعد از برکناری از چین

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 13:18
تیم چینی برای کسب جواز صعود به لیگ نخبگان آسیا به سراغ برانکو ایوانکوویچ رفت.
تيم،شاندونگ،برانكو،ايوانكوويچ،فصل،چين،عنوان

برانکو ایوانکوویچ پس از ناکامی در رساندن تیم ملی فوتبال به جام جهانی، اخراج شد و هیچ غرامتی دریافت نکرد.
با این حال یک تیم از سوپرلیگ چین علاقه‌مند به جذب این مربی کروات است.
شاندونگ تایشان به طور جدی با ایوانکوویچ در تماس است تا این مربی را برای حضور در این تیم چینی متقاعد کند.
شاندونگ تحت هدایت چوی کانگ هی در این فصل، خوب ظاهر نشد و در پایان نیم فصل نخست ۷ برد، ۳ تساوی و ۵ باخت کسب کرده و با ۲۴ امتیاز در رتبه پنجم قرار گرفت.
برای شاندونگ تایشان، از دست دادن سهمیه لیگ نخبگان آسیا برای دو فصل متوالی غیرقابل قبول است و به همین خاطر به دنبال برانکو رفته‌اند.
برانکو در سال ۲۰۰۹ به عنوان سرمربی تیم شاندونگ انتخاب شد و تنها قهرمانی این تیم را در سوپرلیگ چین به دست آورد.
ایوانکوویچ در فوریه ۲۰۲۴ به عنوان جانشین الکساندر یانکوویچ به عنوان سرمربی چین منصوب شد.
در ایران هم شایعاتی در مورد اینکه برانکو گزینه پرسپولیس است شنیده می‌شود، اما هنوز وضعیت نهایی ماندن یا رفتن اسماعیل کارتال مشخص نشده است.