خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت مکانیزه 90 درصد کشت برنج امسال در کشور

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 13:12
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: بیش از 90 درصد اراضی شالیزاری کشور به صورت مکانیزه برداشت می شود.
برنج،برداشت،كشاورزي،كشور،مكانيزه،كشت،هكتار

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کریم ذوالفقاری با بیان این مطلب گفت: با نزدیک شدن به آغاز برداشت محصول برنج در سال جاری و به منظور حمایت از تلاش و زحمات بی‌وقفه برنجکاران کشور، کمباین‌های برداشت برنج با آمادگی کامل آماده خدمت‌رسانی هستند.
وی افزود: مطابق هر سال با نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها و اداره امور فناوری‌های مکانیزه، هماهنگی‌های لازم میان تعاونی‌های کمباینداران، اتحادیه‌های کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور معاینه فنی کمباین‌ها و حسن انجام کار صورت گرفته است.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی با بیان این که سطح زیر کشت برنج در دو استان شمالی گیلان و مازندران به عنوان قطب‌های عمده تولید کننده برنج به حدود 450 هزار هکتار می‌رسد، اظهار داشت: در مجموع بیش از 600 هزار هکتار برنج در کشور کشت می‌شود و برداشت پربرکت حاصل دسترنج کشاورزان، نوید محصولی مناسب و باکیفیت می‌دهد.
وی تصریح کرد: بیش از 90 درصد اراضی شالیزاری کشور به صورت مکانیزه برداشت می‌شود و عملیات برداشت این محصول با مشارکت، تدارک و آمادگی حدود 14 هزار دستگاه کمباین ویژه برداشت برنج در سطح شالیزارها و مزارع آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/