خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت اقدام به موقع در جنگ روایت‌ها و شناختی - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 11:30
رئیس امور فرهنگی قوه قضائیه بر نقش و عملکرد همکاران به عنوان سربازان جبهه فرهنگی در جنگ روایت ها و جنگ شناختی تاکید کرد.
جنگ،قوه،فرهنگي،كشور،قضائيه،تأكيد،اشاره،حضور،اسلامي،محرم،شهدا ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، سیدمحمود حسینی‌‌اصل در سومین روز از ماه محرم، در مراسمی که با حضور جمعی از کارکنان قوه قضائیه در ساختمان شهدای قوه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، بر اهمیت حفظ و ترویج ارزش‌های عاشورایی تأکید کرد.
رئیس امور فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره پیروزی‌های کشور، اظهار کرد: رهبر انقلاب تأکید فرمودند که اقتدار جمهوری اسلامی مرهون ایستادگی مردم و نیروهای مسلح است.
خواسته دشمنان، از بین بردن توان موشکی و هسته‌ای کشور و شورش از داخل و سوریه‌سازی بود که الحمدلله به هیچ کدام از آن اهداف نرسیدند.
آنچه باید گفت اینکه امروز در شرایط آتش‌بس قرار داریم، نه پایان جنگ.
وی با بیان اینکه جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و شناخت‌هاست، افزود: حال که با توانمندی و حضور پر صلابت نیروهای مسلح کشور نیازی برای شرکت ما در نبرد مستقیم نیست، اما به‌عنوان سربازان فرهنگی، وظیفه داریم در این میدان حساس روایت‌گری نقش‌آفرینی کنیم.
دقت در انتشار مطالب، پرهیز از سوگیری و جلوگیری از گسترش اطلاعات نادرست از وظایف مهم ما در این نبرد و جنگ شناختی است.
حسینی‌اصل هشدار داد: دشمن در جنگ شناختی در تلاش است با انتشار اخبار جعلی، دستکاری اطلاعات و تحریک احساسات، شناخت و باور مردم را هدف قرار دهد.
همه ما باید بدانیم گوشی‌های تلفن همراه‌مان می‌توانند ابزارهای این جنگ یا سلاحی در جهت دفاع از حقیقت باشند.
وی در ادامه با اشاره به نقش مخرب رسانه‌های دشمن و همراهی برخی کشورها با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، بیان کرد: این حوادث بار دیگر نشان داد چرا طی چهل سال گذشته شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر داده‌ایم.
چون آن‌ها به‌دنبال پاک‌سازی فرهنگی و ارزشی ملت‌ ما و حذف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
رئیس امور فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر لزوم پاسداری از امنیت، گفت: امروز امنیت، نعمتی ارزشمند است که باید آن را شکرگزار باشیم.
مطابق فرمایش امام خمینی(ره)، تا زمانی که پشتیبان ولایت فقیه باشیم، به کشور آسیبی نخواهد رسید.
این راه، راه مقاومت است.
وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته میان معاونت‌های مستقر در ساختمان شهدای قوه، خاطرنشان کرد: به‌منظور بزرگداشت ایام محرم، امسال برنامه‌ریزی‌هایی از قبل صورت گرفته بود اما با توجه به شرایط جدید، این برنامه با تغییراتی روبرو شد، از کارکنان دعوت می‌شود با حضور خود در باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم سهیم باشند.
انتهای پیام/