خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف ایهود باراک به ناکامی آمریکا و اسرائیل مقابل ایران

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 09:53
نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با تاکید بر لزوم سرنگونی سریع کابینه نتانیاهو ، گفت که نباید خودمان را فریب بدهیم و واقعیت این است که ایران در موضع قدرت قرار دارد و ما نتوانستیم تهدید هسته ای و موشکی این کشور را از بین ببریم.
ايران،ايهود،باراك،نتانياهو،كابينه،جنگ،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه اعترافات صهیونیست‌ها به ناکامی مقابل ایران، ایهود باراک، نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر شب گذشته در سخنانی به این منظور اعلام کرد: نباید خودمان را فریب دهیم؛ زیرا تهدید هسته‌ای و موشکی ایران همچنان پابرجاست.
ایهود باراک افزود: ما شاید پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را تنها تا چند ماه به تاخیر انداخته باشیم که بخشی از آنها به لطف مداخله آمریکا بوده است، اما تهدید هسته‌ای و موشکی این کشور را از بین نبردیم.
این مقام سابق صهیونیست همچنین این ادعا را که حملات آمریکا و اسرائیل برنامه هسته‌ای ایران را نابود کرده است، رد کرد.
وی خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با خروج از توافق هسته‌ای با ایران در سال 2018 با تحریکات نتانیاهو، اشتباه بزرگی مرتکب شد؛ زیرا ایران اکنون در آستانه هسته‌ای شدن است.
ایهود باراک گفت: ایران اکنون به موفقیت‌هایی دست یافته و در موضع قدرت و اعتماد به نفس قرار دارد.
وی درباره جنگ فرسایشی غزه هم گفت که این جنگ باید متوقف گردد و هیچ چیز فوری‌تر از مبارزه برای سرنگونی بدترین کابینه تاریخ اسرائیل یعنی کابینه بنیامین نتانیاهو نیست.
این نخست وزیر اسبق رژیم اشغالگر تصریح کرد: پایان دادن به جنگ در نوار غزه از اهمیت بالایی برخوردار است و کابینه نتانیاهو باید هرچه سریعتر سرنگون شود.
انتهای پیام/