خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گندوز برای پیراهن تیم ملی از پرسپولیس می رود

مهر | ورزشی | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 09:41
دروازه‌بان الجزایری پرسپولیس نمی خواهد پیراهن تیم ملی کشورش را در سالی که به برگزاری بازی های جام جهانی ختم می شود از دست بدهد.
پرسپوليس،باشگاه،حضور،تيم،الجزايري

به گزارش خبرنگار مهر، الکسی گندوز، دروازه‌بان الجزایری پرسپولیس در آستانه جدایی از این باشگاه قرار گرفته است.
گندوز که فصل گذشته حضور مستمر در ترکیب پرسپولیس داشت حالا با جذب پیام نیازمند و تثبیت او به‌عنوان گلر شماره یک سرخ‌ها، شرایط خود را برای بازی در چارچوب دروازه بسیار سخت می‌بیند.
این در حالی است که گندوز همچنان در فهرست اردوهای تیم ملی الجزایر حضور دارد و در سال منتهی به رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، دنبال بازی مستمر در سطح باشگاهی است تا شانس خود را برای حضور در ترکیب اصلی تیم ملی کشورش از دست ندهد.
دروازه‌بان الجزایری مذاکراتی را برای فسخ توافقی قرارداد با باشگاه پرسپولیس آغاز کرده و باشگاه نیز با توجه به درخواست این بازیکن، مخالفتی با خروج او ندارد.
گفته می‌شود گندوز یک پیشنهاد از زادگاه و خود یک گزینه عربی دارد تا پس از جدایی از پرسپولیس این تیم انفاد متدوکم