خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ در گرو همکاری شرکت‌های سرمایه پذیر

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 09 تیر 1404 - 09:40
شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرد: پیگیری‌های مداوم برای دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌ها در حال انجام است.
عدالت،سهام،سود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - اسفندماه ۱۴۰۳ بود که مرحله اول سودسهام عدالت عملکرد مالی سال ۱۴۰۲ شرکت‌ها برای سهامداران عدالت واریز شد.
سود مرحله دوم سهام عدالت که بر اساس پیگیری‌های خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به ما اعلام شد پیگیری‌های مداوم برای دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌ها در حال انجام است.
همچنین اعلام شد باید تاکید شود که واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ در گرو همکاری شرکت‌های سرمایه پذیر است.
گفتنی است، پیش از این هم دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: طبق روال چند ماه و هفته اخیر کماکان پیگیری‌ها در راستای دریافت سود سهام عدالت عملکرد مالی سال ۱۴۰۲ از شرکت‌های سرمایه‌پذیر ادامه‌دار است.