خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلوپ: دلم برای مربیگری تنگ نشده است/ حالا از زندگی لذت می‌برم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 20:47
سرمربی سابق لیورپول در مورد بازگشت خود به مربیگری فوتبال تردید جدی داشته و اعتراف می‌کند که دیگر اشتیاقی به بازگشت به زندگی پرفشار یک سرمربی را ندارد.
مربيگري،كلوپ،زندگي،ليورپول،عادي،شركت،سرمربي،لذت

باشگاه خبرنگاران جوان - سرمربی سابق لیورپول که اکنون از سبک زندگی متعادل‌تری لذت می‌برد، فاش کرد که دوران مربیگری‌اش او را «خیلی از زندگی عادی دور» کرده و می‌گوید که آنطور که بسیاری انتظار داشتند، دلتنگ فوتبال نیست.
کلوپ در پایان فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۵ از سمت سرمربیگری لیورپول کناره‌گیری کرد و به یک دوره ۹ ساله پر از موفقیت در آنفیلد پایان داد.
کلوپ پس از جدایی از لیورپول به عنوان رئیس بخش فوتبال جهانی شرکت ردبول فعالیت می‌کند و با وجود پیشنهادهایی از باشگاه‌هایی مانند بایرن مونیخ، از زندگی خارج از نیمکت مربیگری راضی به نظر می‌رسد.
در حالی مربیانی مانند روی هاجسون و خوزه مورینیو مربیگری را یک رسالت مادام‌العمر می‌دانند، کلوپ اشاره کرد که اشتیاق او هرگز به اعتیاد تبدیل نشده است.
او ادعا می‌کند که مربیگری، تعادل و آزادی را که اکنون برایش ارزش قائل است، از او سلب کرده بود.او عنوان کرد: من عاشق مربیگری بودم، اما هرگز معتاد نشدم.
کلوپ در گفتگو با روزنامه آلمانی ولت گفت: اکنون بیشتر به خودم توجه می‌کنم.
هر چقدر هم که احمقانه به نظر برسد، من از انجام کاری که همیشه می‌خواستم انجام دهم دست کشیدم.
مربیگری من را خیلی از زندگی عادی دور کرد و دیگر زندگی عادی نداشتم و ماشین من تنها ۳ مسیر ورزشگاه، زمین تمرین و خانه را می‌دانست.
وی ادامه داد: پس از کنار گذاشتن مربیگری در چهار ماه گذشته در دو عروسی شرکت کرده‌ام اما قبل از آن و در زمان مربیگری در ۲۳ سال گذشته هیچ عروسی‌ای شرکت نکرده بودم!
کلوپ تاکید کرد:دیگر نمی‌خواهم سرمربی باشم.
حالا شغلی دارم که از آن لذت می‌برم و پرانرژی است.
درست است که مانند قبل صبح‌ها نمی‌خوابم و شب‌ها دیرتر نمی‌خوابم اما می‌توانم کارم را خیلی بهتر سازماندهی کنم.
همسرم واقعا از این بابت خوشحال است زیرا می‌توانیم کارها را خیلی بهتر از قبل برنامه‌ریزی کنیم.