خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید مباشرتی دانه‌های روغنی در اردبیل - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 20:12
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل، گفت: با هدف حمایت از زارعان، طرح خرید مباشرتی دانه های روغنی در اردبیل آغاز شد.
خريد،تعاون،روستايي،استان،محصول،اردبيل،كشاورزان،روغني،اميدوار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ابوالفضل دشتبانی عصر امروز یکشنبه 8 تیر در جلسه خرید تضمینی محصولات استراتژیک در اردبیل، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی بحث خودکفایی در تولید روغن در کشور است که در همین راستا از کشاورزانی که اقدام به کشت دانه‌های روغنی می‌کنند، حمایت همه‌جانبه را انجام می‌دهیم.
وی افزود: حمایت از تولید داخلی به ویژه در محصول دانه‌های روغنی به شکل مباشرتی از جمله رویکردها و سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است که امیدواریم نتایج مثبتی را در خوداتکایی کشور به همراه داشته باشد.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل تصریح کرد: این طرح با هدف اجرا از سوی وزیر جهاد کشاورزی به تعاون روستایی ابلاغ شده و ما نیز به عنوان مباشر خرید، مسئولیت خرید دانه‌های روغنی از کشاورزان و تحویل آن را به کارخانه‌های روغن‌کشی بر عهده داریم.
دشتبانی گفت: پرداخت بهای محصول نیز به کشاورزان از طریق سیستم بانکی انجام می‌شود که امیدواریم به سرعت تسویه حساب‌ها و پرداخت مطالبات به زارعان انجام شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعاون روستایی استان با مشارکت و همکاری اتحادیه‌های تعاون روستایی در اردبیل فعالیت‌های خود را در منطقه نیار با تدارک یک انبار 2 هزار تنی آغاز کرده تا زمینه برای خرید محصول فراهم آید.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل اضافه کرد: این انبار آماده تحویل محصول کلزای کشاورزان استان است و امیدواریم این اقدام گامی مؤثر در حمایت از کشاورزان و تحقق خودکفایی در تولید دانه‌های روغنی باشد.
دشتبانی بیان کرد: استقبال کشاورزان منطقه از این طرح مناسب بوده و قطعا گام‌‌های مؤثر با هدف افزایش تولید دانه‌های روغنی و کاهش وابستگی به واردات در سایه اجرای این طرح برداشته می‌شود.
وی در ادامه یادآور شد: در صورت نیاز انبارهای جدید نیز راه‌اندازی خواهد شد تا محصول کلزای کشاورزان مرکز استان خریداری و ذخیره‌سازی شود.
دشتبانی در مورد آخرین وضعیت خرید گندم نیز اظهار کرد: در شمال استان خرید همچنان ادامه دارد و تاکنون بیش از 110 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.
وی به فعالیت 34 مرکز خرید تعاون روستایی اشاره کرد و گفت: از مجموع 40 مرکز خرید، 34 مرکز متعلق به تعاون روستایی است که خرید تضمینی گندم در این استان با اولویت شمال این استان در نیمه دوم خردادماه آغاز شده است.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل تصریح کرد: تشکل‌های تعاون روستایی به عنوان مباشر کار خرید را انجام می‌دهند که بیش از 70 درصد کل محصول خریداری شده در مغان با همت مباشران تعاون روستایی بوده است.
دشتبانی افزود: خرید محصول و ذخیره‌سازی آن در سیلوها و انبارهای تعاون روستایی در حال انجام است و امیدواریم شرایط بهتری را نسبت به سال‌های گذشته در خرید اردبیل و جنوب استان نیز شاهد باشیم.
وی از همکاری سازمان جهاد کشاورزی و غله قدردانی کرد و ادامه داد: تلاش شبانه‌روزی همکاران ما در خرید این محصول استراتژیک ستودنی است.
انتهای پیام/131