خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد آلودگی هوا در قم شکسته شد؛ رسیدن آلودگی در قنوات به عدد 1800

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 19:30
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: با ثبت شاخص آلودگی هوا به عدد 2 هزار، رکورد آلودگی هوا در اثر هجوم ریزگرد ها در قم شکسته شد.
هوا،آلودگي،عدد،ساعت،استان،موج،باد

احمد شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم با اشاره به اینکه در شب گذشته و صبح امروز رکورد آلودگی هوا در سال 1404 شکسته شد، گفت: استاندارد پاکی هوا به صورت لحظه‌ای عدد 100 است و امروز صبح هم در ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا عدد 600 ثبت شده است که عدد‌های قابل توجه هستند؛ و با این اعداد امسال برای اولین بار وضعیت آلودگی هوا در اثر ریزگرد‌ها در وضعیت خطرناک برای همه گروه‌های سنی قرار گرفت.
وی افزود: براساس اطلاعات ماهواره‌ای کانون این موج ریز گرد‌ها در دشت سراجه و اطراف دریاچه نمک قرار دارد و توده ریزگرد از شمال شهر قم در حال حرکت است.
معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان قم ادامه داد: شهر قنوات به شدت درگیر است و عدد آلودگی در این منطقه به عدد 1800 هم رسیده است.
شفیعی گفت: این موج آلودگی هوا از ساعت 7 صبح آغاز شد و ادامه دارد.
البته از بعدازظهر کمی از شدت این موج کاسته شده است.
وی با تأکید بر اینکه زمانی که وزش باد در استان از سمت شرق شروع می‌شود کانون‌های اطراف دریاچه نمک فعال می‌شوند و این رخداد با افزایش سرعت باد از 40 کیلومتر بر ساعت فزونی می‌یابد، گفت: معمولاً بر اساس ساعت ریزگرد‌ها هم بین 3 تا 6 ساعت بر اساس وزش باد استان درگیر قله پدیده گرد خاک می‌شود و تاکنون هم در سه ماهه امسال استان 20 روز درگیر پدیده ریزگرد شده است.
انتهای پیام/