خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایتخت، تیرماه را با چهار تصادف فوتی آغاز کرد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 17:29
معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در ۸ روز ابتدایی تیر ماه سال جاری، متأسفانه چهار فقره تصادف منجر به فوت در سطح پایتخت رخ داده است.
منجر،جان،برخورد،خودرو،راهور،سرهنگ

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره چهار فقره تصادف منجر به فوت در سطح پایتخت در ۸ روز ابتدایی تیر ماه، گفت: در دو مورد از این حوادث، برخورد خودرو با عابر پیاده منجر به جان‌باختن عابران شد.
در حادثه‌ای دیگر، موتورسیکلتی با خودرو برخورد کرد که متأسفانه راکب موتورسیکلت جان خود را از دست داد.
همچنین، یک دستگاه خودرو در اثر برخورد با مانع کنار مسیر واژگون شد که در پی آن، راننده متاسفانه در دم جان باخت.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: با توجه به خلوتی معابر همیشه حادثه در کمین است و سرعت و سبقت غیرمجاز حتی در خیابان‌های خلوت، می‌تواند به تصادفات شدید و جبران‌ناپذیر منجر شود.
سرهنگ کشیر با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در پایان گفت: متأسفانه بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش زیادی از این حوادث به دلیل بی‌توجهی و سهل‌انگاری رخ داده‌اند؛ لحظه‌ای غفلت می‌تواند به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر منجر شود.
از تمامی رانندگان درخواست می‌کنیم با رعایت قوانین و مقررات و تمرکز کافی، از جان خود و دیگر شهروندان محافظت کنند.