۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در آذربایجان شرقی برداشت شد
تبریز-مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجانشرقی از برداشت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال رحیم زاده روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۳۱۰ هکتار از اراضی زراعی این استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته بود، اظهار کرد: از این سطح کشت شده، ۱۱۰ هکتار بصورت سیر (تر) با متوسط برداشت ۵۰ تن در هر هکتار و ۲۰۰ هکتار بصورت سیر (خشک) با متوسط برداشت ۱۳ تن سیر خشک در هر هکتار اختصاص داشت.
وی با بیان اینکه از این سطح، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن سیر برداشت شده است اظهار کرد: همه ساله برداشت سیر در این استان، از اوایل خرداد ماه شروع و تا بیستم خرداد ماه ادامه مییابد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجانشرقی گفت: در سال زراعی جاری شهرستان عجبشیر با ۱۵۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت را در استان به خود اختصاص داده بود و شهرستانهای آذرشهر و بناب در رتبههای دوم و سوم قرار داشتند.
رحیمزاده افزود: برگزاری برنامههای آموزشی بصورت گروهی و انفرادی از جمله استفاده از بذرهای باکیفیت، مدیریت اصولی مزرعه، بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری و مدیریت صحیح مصرف آب، استفاده از دستگاههای کارنده کشت مکانیره جهت کشت این محصول، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیههای فنی همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش، از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستانها در خصوص محصول سیر است.