خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشروی طرح بازآفرینی شهری در دره اسدآبادی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 14:13
شهردار خرم آباد گفت: امروز پنج واحد مسکونی که در مسیر تعریض دره قرار داشتند، پس از تملک، تخریب شدند.
اجراي،تملك،دره،مسكوني،تخريب،مرحله،ايجاد،منطقه،طرح،بيرانوند

به گزارش خبرگزاری تسنیم درخرم‌آباد، داریوش بارانی بیرانوند، ظهر امروز در اجرای طرح تملک و تخریب 5 واحد مسکونی در دره اسد آبادی با اشاره به تداوم اجرای طرح بازآفرینی شهری در محدوده دره اسدآبادی اظهار کرد: از سال 1394 تاکنون، شهرداری خرم‌آباد در راستای بهسازی بافت فرسوده این منطقه، نسبت به تملک و تخریب واحدهای مسکونی کم‌کیفیت و خارج از ضوابط شهرسازی اقدام کرده است.
وی ادامه داد: در همین چارچوب، طی سال 1403 قراردادی به ارزش چهار میلیارد تومان بین شهرداری خرم‌آباد و سازمان بسیج سازندگی سپاه منعقد شد.
طبق این تفاهم‌نامه، اجرای بخش عمده‌ای از عملیات بازآفرینی در این محدوده به بسیج سازندگی سپرده شد که شامل ساخت کانال هدایت آب‌های سطحی، انجام زیرسازی، احداث راه‌های دسترسی، ایجاد دیواره‌های سنگی و آماده‌سازی بستر مناسب برای توسعه فضای سبز در منطقه می‌شود.
شهردار خرم‌آباد تصریح کرد: در مرحله اخیر از اجرای این طرح، پنج واحد مسکونی که در مسیر تعریض دره قرار داشتند، پس از تملک، تخریب شدند.
بارانی بیرانوند با بیان اینکه از مجموع املاک مدنظر در فاز نخست، تنها دو ملک باقی مانده که در حال حاضر در مرحله توافق برای تملک هستند، گفت: اقدامات لازم جهت نهایی‌سازی این دو مورد نیز در دست اجراست.
وی افزود: مجموع مساحت املاک تملک‌شده در این مرحله، حدود 600 مترمربع بوده و ادامه اجرای این پروژه در فاز دوم، محدوده‌ای بالاتر از پل شرافت را شامل می‌شود.
شهردار خرم‌آباد خاطرنشان کرد: هدف اصلی از اجرای این پروژه، صرفاً حذف بافت فرسوده نیست، بلکه ایجاد چشم‌انداز شهری مطلوب، بهبود کیفیت زندگی شهروندان، توسعه فضاهای عمومی و ایجاد زیرساخت‌های متوازن در منطقه اسدآبادی در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام/