خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رخت عزای سیاه بر تن بازار‌های تاریخی شیراز - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 13:53
نایب رئیس اول اتاق اصناف مرکز فارس از سیاهپوش شدن بازار های تاریخی شیراز، مجتمع های تجاری، فروشگاه های بزرگ و مراکز خرید به مناسبت ماه محرم خبر داد.
اصناف،محرم،شهادت،شيراز،مذهبي،تاريخي،حفظ،ماه،اسلامي،سياهپوش،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسین آوند با تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان، اظهار کرد: طبق سنت دیرینه مذهبی و آیینی اصناف که در ایام ماه محرم که به فضاسازی محیطی با سیاهپوش کردن، نصب پرچم عزای حسینی، برپایی منبر مذهبی و غیره می‌پردازند، بار دیگر بازار‌های تاریخی شیراز، مجتمع‌های تجاری، فروشگاه‌های بزرگ و مراکز خرید به مناسبت ماه محرم سیاهپوش شدند.
وی با تشکر از روسای شورا‌های بازار‌های تاریخی عنوان کرد: برپایی روضه و منبر مذهبی و سیاهپوش کردن بازار‌های تاریخی شیراز به همت روسای شورا‌های این بازار‌ها و کسبه و بازاریان بازار‌ها به مناسبت ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهدا انجام شده و طبق سنت دیرینه از اول تا 13 ماه محرم در بازار‌های تاریخی شیراز از جمله بازار وکیل مراسم روضه خوانی همراه با مداحی و سینه زنی برگزار می‌شود.
نایب رئیس اول اتاق اصناف مرکز استان فارس از تمام مسئولان بازار‌های تاریخی، مجتمع‌های تجاری، فروشگاه‌های بزرگ و مراکز خرید که به سهم خود به سیاهپوش کردن فضا‌های خود پرداخته و در تقویت شعائر اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایفای نقش می‌کنند، تقدیر و تشکر کرد و گفت: در فرهنگ ایثار و شهادت حیات پرنشاط، بالندگی، حماسه سازی، سیادت، عزت، امید و تعهد در همه حوزه‌ها به دست می‌آید و نیز خمودی، بی تحرکی، ذلت و سقوط در اثر فقدان فرهنگ ایثار و شهادت، پدید می‌آید.
آوند افزود: مجاهدت، فداکاری، ایثار و در نهایت شهادت، راهی است برای رسیدن به آرمان‌هایی که از متن اسلام ناب به ما رسیده است؛ حفظ این روحیه و فرهنگ است که انسان‌ها را می‌تواند در میدان‌های گوناگون و در تمام ناملایمات و سختی‌ها حفظ کند که این در زمان ما ارزش مضاعفی دارد و علت هم این است که امروز دشمنان اسلام نسبت به طول تاریخ مجهزترند؛ بار‌ها در کلام رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای این موضوع تکرار شده که بیانگر اهمیت آن در طول تاریخ انقلاب اسلامی است.
وی همچنین با گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر که از 7 تا 13 تیر را در بر می‌گیرد، خاطرنشان کرد: هدف نهضت عاشورا، امر به معروف و نهی از منکر بود و ما کسبه و بازاریان به عنوان رهروان امام حسین (ع) و زنده نگه دارندگان نهضت عاشورا با سیاه پوش کردن بازار‌ها و محل کسب و کار خود و برپایی منبر‌های مذهبی و برگزاری آیین‌های عزاداری در راستای حفظ و انتقال پیام بزرگ عاشورا که رسم شهادت و امر به معروف و نهی از منکر است، همواره در صحنه هستیم تا پیام این نهضت بزرگ را برای نسل جدید و آیندگان کشور اسلامی خود حفظ کنیم.
به گفته آوند، اتاق اصناف مرکز استان فارس نیز به مناسبت ماه محرم از 7 تا 11 تیرماه 1404 به برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا همراه با سخنرانی مذهبی و عزاداری اقدام کرده که در این مراسم معنوی که در این مدت و در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان در سالن جلسات اتاق اصناف مرکز استان فارس برگزار می‌شود، هیئت رئیسه و کارکنان اتاق اصناف مرکز استان فارس و روسای اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز در راستای حفظ و تقویت شعائر اسلامی حضور فعال دارند.
انتهای پیام/424/