خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین مالی نسل‌کشی از سوی آمریکا

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 12:00
آمريكا،بشردوستانه،دموكرات،غزه،بنياد

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین در مطلبی به انتقاد نماینده دموکرات کنگره آمریکا از تصمیم دولت ترامپ برای اختصاص 30 میلیون دلار به بنیاد بشردوستانه غزه پرداخت:
رشیده طلیب، نماینده دموکرات کنگره، از تصمیم دولت ترامپ برای اختصاص 30 میلیون دلار به بنیاد بشردوستانه غزه که مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است، انتقاد کرد و در توئیتی نوشت: این اقدام را «تأمین مالی نسل‌کشی» توصیف کرد.
او مخالفت خود را با تخصیص بودجه‌ برای این سازمان تحت مدیریت آمریکا و مورد حمایت اسرائیل ابراز کرد.
طلیب خاطرنشان کرد که ارتش صهیونسیتی در طول ماه ژوئن عمداً فلسطینی‌هایی را که برای تهیه غذا تلاش می‌کردند، به قتل رسانده است.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.