خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش حامی یابی برای فرزندان یتیم و محسنین آغاز شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 11:48
زنجان- مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: پویش حامی یابی برای فرزندان یتیم و محسنین آغاز شد.
فرزند،محسنين،معنوي،حمايت،اكرام،پويش،حاميان

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر روشن سرشت با اشاره به برگزاری پویش به عشق حسین (ع) در ایام ماه محرم و صفر برای حمایت از فرزندان اکرام اظهار کرد: با عنایت به قرار گرفتن در ایام ماه محرم، صفر و ضرورت بهره مندی از این فضای معنوی در سطح جامعه به ویژه مناسبت‌های پیش رو (شیرخوارگان حسینی، تاسوعا و عاشورا، اربعین و …) مقرر شد؛ حامی یابی جهت حمایت از فرزندان ایتام و محسنین اجرا شود.
وی افزود: این پویش تا پایان ماه صفر ادامه دارد و در قالب این پویش شهروندان و مردم نیکوکار می‌توانند با پیوستن به طرح اکرام ایتام و محسنین یک یا چند فرزند یتیم را به عنوان فرزند معنوی، تحت حمایت قرار دهند.
وی تأکید کرد: به منظور تسهیل در روش‌های پرداخت برای هر فرزند معنوی یک شماره کارت اختصاصی در نظر گرفته می‌شود که حامیان می‌توانند بدون شناسه واریز و از طریق سامانه و یا همه درگاه‌های بانکی و اپلیکیشن‌های موجود، نسبت به واریز مستقیم هدایای نقدی به حساب فرزندان معنوی اقدام کرده و گزارش پرداخت را در سامانه مشاهده کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و ۲۶۴ فرزند یتیم و ۳ هزار و ۸۳۷ فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند، گفت: تعداد حامیان اکرام ۱۸۳۳۸ و تعداد حامیان محسنین ۲۰۶۷۹ است.