خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام روشن عملیات «بشارت فتح» به قدرت‌های متجاوز؛ با کسی تعارف نداریم

مهر | سیاسی | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 11:48
نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به پیام روشن عملیات «بشارت فتح» به همه قدرت‌های متجاوز گفت: ما با کسی تعارف نداریم و از هیچ قدرتی هم نمی‌هراسیم.
ايران،اسلامي،جمهوري،آمريكا،حمله،كشورمان،حقوق،قدرتي،تجاوز،شعار

حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به واکنش جمهوری اسلامی ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: شاید برای برخی افراد از جریان استبداد و استکبار، یعنی آمریکا و صهیونیست‌ها، باور این موضوع سخت بود که جمهوری اسلامی ایران در برابر هر تهدیدی «انتقام سخت» می‌گیرد؛ اما این یک واقعیت انکارناپذیر است.
وی افزود: این شعار صرفاً ادعایی سیاسی نیست، بلکه یک راهبرد روشن است.
در اثنای انجام مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، صهیونیست‌ها با حمایت همه‌جانبه آمریکا، یک‌باره دست به حمله نظامی علیه کشورمان زدند.
آن‌ها فرماندهان، زنان و کودکان ما را هدف قرار دادند و خیال داشتند ما را غافلگیر کنند، پدافند ما را مختل سازند یا حتی کودتای خشن با شهادت سرداران‌مان رقم بزنند.
آزادی‌خواه تصریح کرد: با وجود این، مقابله فوق تصور جمهوری اسلامی ایران و پاسخ سریع، هوشمندانه و قاطعانه ما به این تجاوز، نشان داد که ایران شب و روزش را برای دفاع از مظلوم، امنیت منطقه و حقوق بشر نه فقط در شعار، بلکه در میدان عمل وقف کرده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: عملیات «بشارت فتح» و حمله به پایگاه آمریکا در قطر در پاسخ به حمله ناجوانمردانه و غیرقانونی آن‌ها به تأسیسات هسته‌ای کشورمان، حامل پیامی روشن به همه قدرت‌های متجاوز بود؛ ما با کسی تعارف نداریم و از هیچ قدرتی هم نمی‌هراسیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با آمادگی کامل نظامی و موشکی، امروز به نقطه‌ای از اقتدار و عظمت رسیده که نه‌تنها از حقوق ملت ایران، بلکه از حقوق مسلم هسته‌ای خود قاطعانه‌تر از گذشته دفاع می‌کند.
وی در پایان گفت: هزینه حمله به جمهوری اسلامی ایران حالا آن‌قدر بالا رفته که دیگر حتی به ذهن هیچ مدعی قدرتی در دنیا خطور نمی‌کند که دست به تعرض به کشورمان بزند.