خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی آق‌داغ خلخال مهار شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 10:47
خلخال- رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال گفت: آتش‌سوزی آق‌داغ شهرستان خلخال در استان اردبیل مهار شد.
حفاظت،زيست،منطقه،خلخال،مأموران،محيط

حسین معصوم‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با اقدام به موقع مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال اطفای حریق در آق‌داغ خلخال که از بامداد یکشنبه در این منطقه آغاز شده بود، در دقایق ابتدایی شعله‌ور شدن مهار شد.
وی با تاکید بر حضور و گشت مستمر و شبانه‌روزی مأموران یگان حفاظت محیط زیست در مناطق تحت مدیریت و آزاد خلخال تصریح کرد: مأموران یگان حفاظت در دقایق ابتدایی شعله‌ور شدن در محل حضور پیدا کرده و مانع گسترش آتش شدند و هم اکنون هیچ حریقی را در این منطقه شاهد نیستیم.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال با بیان اینکه معمولاً بی‌احتیاطی در روشن و خاموش کردن آتش سبب بروز حریق در مراتع و جنگل‌های این منطقه می‌شود، گفت: سامانه ارتباطی ۱۵۴۰ در طول شبانه‌روز آماده دریافت شکایات و گزارش‌های زیست محیطی مردم است.
معصوم‌زاده از اهالی منطقه خواست، در صورت مشاهده آتش‌سوزی نسبت به گزارش آن به ادارات منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست اقدام و هنگام اطفای حریق توسط مأموران اجرایی و محیط‌بانان، با آنها همکاری کنند.
به گزارش مهر، منطقه حفاظت شده آق‌داغ به مساحت ۹۳ هزار هکتار در جنوب استان اردبیل قرار دارد.