امروز جمهوری اسلامی صدای آزادگان و مستضعفان عالم است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی صدای آزادگان و مستضعفان عالم است، گفت: پیکر مطهر شهید شادمانی بزرگترین شاهد صدق است برای اینکه نشان دهد تا سرداران و نیروهای مسلح اجازه نمی دهند کشور به دست دیگران بیفتد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در مراسم تشییع سپهبد شهید علی شادمانی با بیان اینکه فلسفه این مجاهدتها تلاش برای ظهور امام زمان(عج) است، گفت: دعای بسیاری از اولیای خدا رسیدن به مراتب شهدا است مرتبه ای که سبب غبطه است.
وی با اشاره به اینکه شهید شادمانی از سال 58 خالصانه مجاهدت کرده است و نتیجه امروز، مزد تلاش خالصانه او برای اعتلای کلمه الله بوده است، افزود: این کشور پر است از کسانی که برای عزت ما و حفاظت از کشور مجاهدت میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان با این توضیح که پیکر مطهر شهید شادمانی بزرگترین شاهد صدق است برای اینکه نشان دهد تا سرداران و نیروهای مسلح هستند و اجازه نمیدهند کشور به دست دیگران بیفتد، عنوان کرد: این سرداران کسانی هستند که در صف اول خدمت ایستادند، پس بدانید شهدای ما برای عزت این کشور، برای اسلام، برای وطنی که 90 میلیون ایرانی با انسجام در برابر دشمن ایستادند، مجاهدت کردند.
وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی صدای آزادگان و مستضعفان عالم است، مطرح کرد: کشور اسلامی ما این ظرفیت را دارد که شهدای بزرگی چون شادمانیها و همدانیها را تربیت کنند و از این رو باید به خانواده این شهید برای تربیت چنین فردی تبریک گفت.
انتهای پیام/