خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارتال تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفت/ دورسون هم رفتنی شد

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 10:29
سرمربی ترکیه ای پرسپولیس تصمیم گرفته است به حضورش در این تیم پایان دهد.
پرسپوليس،تصميم،اسماعيل،ايران،باشگاه،خبرنگار،دورسون،جدايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان، برخی از بازیکنان و مربیان خارجی شاغل در باشگاه‌های ایرانی تصمیم به فسخ قرارداد خود و ترک ایران گرفته‌اند.
اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس هم یکی از این افراد است که گفته می‌شود نسبت به بازگشت به ایران دچار تردید شده، این در حالی است رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیش از این در تماسی که با این مربی ترکیه‌ای داشت، از او خواسته بود تا دقیق‌تر روی این موضوع فکر کند و تا امروز (یکشنبه) تصمیم نهایی خود را به باشگاه اعلام کند.
حالا الیس بوسه آراچ خبرنگار و مجری رسانه ترکیه‌ای «X Sports» خبر می‌دهد که اسماعیل کارتال 64 ساله تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفته است.
طبق ادعای این خبرنگار ترکیه‌ای؛ بلافاصله پس از رسمی شدن جدایی کارتال، سردار دورسون نیز از پرسپولیس جدا خواهد شد.
رشات جان اوزبوداک خبرنگار ترکیه‌ای هم خبر داد؛ اسماعیل کارتال که در حال حاضر در ترکیه به سر می‌برد، تصمیم گرفته است از پرسپولیس جدا شود و دیگر به ایران بازنگردد.
سرمربی پیشین فنرباغچه فردا (دوشنبه) تصمیم خود را اعلام خواهد کرد.
پرسپولیس فصل پیش با مربیگری اسماعیل کارتال در رده سوم لیگ برتر ایران به کار خود پایان داد و از کسب سهمیه آسیایی بازماند.
این مربی ترکیه‌ای تا پایان ماه ژوئن 2026 تحت قرارداد باشگاه پرسپولیس است.
سردار دورسون 33 ساله هم که یک سال دیگر از قراردادش با پرسپولیس باقی مانده است، در 15 بازی که برای سرخپوشان تهرانی به میدان رفت، موفق به زدن پنج گل شد.
انتهای پیام/