خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجلاس سران کشور‌های عضو اکو ۱۲ تیر در جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 09:58
دبیرخانه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) از برگزاری هفته اکو طی روز‌های ۱۰ تا ۱۳ تیر ماه و اجلاس سرای کشور‌های عضو این سازمان طی روز‌های ۱۲ و ۱۳ تیرماه در جمهوری آذربایجان خبر داد.
اكو،آذربايجان،توسعه،جمهوري،پايدار

باشگاه خبرنگاران جوان - جمهوری آذربایجان میزبان هفدهمین اجلاس سران اکو در تاریخ سوم و چهارم ژوئیه ۲۰۲۵ (۱۲ و ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴) در خانکندی خواهد بود و بر نقش این سازمان در ارتقای همکاری‌های منطقه‌ای و توسعه پایدار تاکید خواهد کرد.
در این اجلاس رؤسای کشور‌ها و دولت‌های عضو اکو، وزرا، ناظران اکو، مهمانان ویژه از کشور‌های غیر عضو اکو و رؤسای سازمان‌های بین‌المللی برای دستیابی به توسعه و رفاه از طریق توسعه اقتصادی گرد هم خواهند آمد.
این اجلاس همچنین شامل هفته اکو به صورت پویا و فراگیر در جمهوری آذربایجان خواهد بود که از یکم تا چهارم ژوئیه ۲۰۲۵ (۱۰ تا ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۴) در چند شهر جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود.
هفته اکو شامل مجموعه‌ای از نشست‌های موضوعی با هدف ارتقای مشارکت جوانان و ارتباط اقتصادی در منطقه هم خواهد بود.
دو نشست زنان و جوانان اکو نیز با محوریت موضوعی «تقویت نقش زنان و جوانان برای ساختن آینده‌ای پایدار و مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی» در شهر لاچین برگزار می‌شود.
ششمین نشست تجاری اکو هم با حضور سرمایه‌گذاران، دوم جولای ۲۰۲۵ (۱۱ تیر ماه ۱۴۰۴) در شهرِ فیزولی جمهوری آذربایجان با موضوع «سرمایه‌گذاری و ارتقای تجارت به عنوان کاتالیزوری برای توسعه پایدار در منطقه اکو» برگزار خواهد شد.