خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارشناس ترک: توازن قوا به نفع ایران تغییر کرد؛ تهران قدرتمندتر شده است

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 09:18
کارشناس نظامی ترکیه به پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که این رژیم محتمل ضربات سنگینی شده است.
ايران،اهداف،تركيه،نظامي،جنگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، احسان سیفا نظامی بازنشسته نیروی هوایی ترکیه و کارشناس امور نظامی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نتوانست به اهداف خود در جنگ با ایران دست پیدا کند و محتمل خسارت‌ها و تلفات غیر قابل پیش بینی شد.
وی که عضو کمیته مرکزی حزب الوطن ترکیه است افزود: تهران از این جنگ قدرتمندتر بیرون آمد و جایگاه ایران در منطقه تقویت شد.
توازن قوا در منطقه به نفع ایران تغییر کرده است.
تل آویو قصد داشت از طریق حملات خود توان هسته‌ای ایران را از بین ببرد و اراده ملت این کشور را تضعیف کند و در نهایت به تغییر نظام در ایران برسد اما این اهداف محقق نشد.
سیفا اضافه کرد: ایران امروز همان ایران ۱۲ روز قبل با احترام منطقه‌ای بیشتر است پس چه کسی پیروز میدان است؟