تولید روزانه 270 تن مرغ در کرمانشاه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: روزانه بیش از 270 تن مرغ در استان کرمانشاه تولید می شود؛ رقمی که نه تنها نیاز بازار داخلی را تأمین می کند، بلکه مازاد تولید نیز به استان های همجوار عرضه می شود.

سعید کریمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار کرد: استان کرمانشاه با دارا بودن بیش از 570 واحد مرغداری فعال، در تأمین مرغ مورد نیاز مردم هیچگونه کمبودی ندارد.
وی افزود: نیاز روزانه مردم استان حدود 150 تن برآورد میشود، در حالی که بیش از 200 تن مرغ بهصورت روزانه در کشتارگاهها کشتار و شبانه وارد بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: اکنون 9 کشتارگاه فعال در استان کرمانشاه فعالیت دارند و مرغ آماده مصرف بهصورت مستمر و با نظارتهای بهداشتی روانه بازار میشود.
کریمی با اشاره به اینکه برنامهریزی برای جوجهریزی منظم در ماههای آینده نیز انجام شده است، گفت: تمام مرغداریها مطابق ظرفیت تعیینشده در برنامه، پای کار آمدهاند، در مواردی که مشکلاتی در مسیر تولید وجود داشته، تولیدکنندگان خود در جهت رفع آنها اقدام کردهاند.
وی افزود: همچنین، انبارهای پشتیبانی امور دام استان در حوزه تأمین نهادههای دامی کاملاً تکمیل هستند و در صورت نیاز، نهادهها به سرعت در اختیار مرغداران و کشاورزان قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در این زمینه اطمینان داد و گفت: در شرایط فعلی، عرضه مرغ در بازار به وفور انجام میشود و علاوه بر تأمین کامل بازار استان، بخشی از تولید به سایر استانها نیز ارسال میشود.
انتهای پیام/