خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیفوما از پرسپولیس کمک خواست

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 08 تیر 1404 - 08:30
تیوی بیفوما به دلیل بدهی اش به یک ایجنت چینی از باشگاه پرسپولیس درخواست کمک کرد.
پرسپوليس،باشگاه،پرداخت،تيوي

باشگاه خبرنگاران جوان - تیوی بیفوما پس از درخشش در تیم فوتبال استقلال خوزستان نظر‌ها را به خود جلب کرد و پرسپولیس که فصل گذشته در همه جام‌ها ناکام بودند خیلی زود در بازار نقل و انتقلات دست به کار شدند و بیفوما را با قراردادی ۲ ساله به خدمت گرفتند.
چند روز پس از پیوستن بیفوما به پرسپولیس او در پرونده‌ای در دادگاه CAS به دلیل پرداخت نکردن دستمزد اینجنتش در چین به ۳۰۰ هزار دلار محکوم شده است و در صورت عدم پرداخت این مبلغ با ۶ ماه محرومیت مواجه خواهد شد.
تیوی بیفوما بعد از پیوستن به باشگاه پرسپولیس پیش قراردادش را از این باشگاه دریافت کرد و حتی قسط اول رضایت نامه این بازیکن هم به باشگاه استقلال خوزستان پرداخت شد.
بیفوما از پرسپولیسی‌ها خواسته است تا بخش دیگری از مبلغ قراردادش را به او پرداخت کنند تا او بدهی اش به ایجنت چینی را تسویه کند که رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس با خواسته او موافقت کرده است.