خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس زندان اوین در زمان حمله داخل زندان بود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 07 تیر 1404 - 23:17
از ساعتی پیش بازو‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در یک خبرسازی ادعا‌هایی دروغ و عجیب در مورد رئیس زندان اوین مطرح کردند.
زندان،حمله،وقوع،اوين

باشگاه خبرنگاران جوان - طبق اعلام روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران، خبرسازی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی با گذشت ۶ روز از وقوع فاجعه حمله به زندانیان ادامه دارد و در جدیدترین ادعای صورت گرفته در یک خبرسازی ادعا شده است پیش از وقوع حمله به زندان اوین یک حساب کاربری در واتساپ به فرزند رئیس زندان اوین در مورد این مهم اطلاع‌رسانی کرده و در پی تماس فرزند فرزادی با او، رئیس زندان قبل از وقوع حمله زندان را ترک کرده بوده است.
طبق مستندات موجود در زمان وقوع حمله فرزادی به همراه یک تیم بازدیدکننده از بند‌های زندان در حال بازدید بوده است.
به نظر می‌رسد انتشار این دروغ‌ها تلاشی کور در جهت منحرف کردن افکار عمومی در فاجعه حمله به زندانیان اوین از سوی صهیونیست‌ها است.