خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم ملی والیبال آلمان در مورد بازیکنان ایران چه گفت؟

مهر | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1404 - 21:12
سرمربی تیم ملی والیبال آلمان گفت: نمایش تهاجمی تیم ایران واقعاً سطح بالایی داشت و باید بپذیریم که برخی از این توپ‌ها را نمی‌توان دفاع کرد، چون قابل مهار نیست.
واقعاً،پيروزي،بازي،آلمان،دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر، میخال وینیارسکی پس از پیروزی سه بر یک مقابل ایران در هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ در پاسخ به این سوال که از این پیروزی چه چیزی کسب کردید که می‌تواند به بازی بعدی‌تان کمک کند، اظهار داشت: امیدوارم که دومین پیروزی پیاپی آلمان باعث افزایش اعتماد به نفس بازیکنان شود.
چون لحظات مثبتی زیادی در جریان بازی داشتیم اما گاهی نمی‌توانیم درک کنیم که نمی‌توان تمام توپ‌ها را دفاع کرد، چون در آن سمت زمین، بازیکن‌های خیلی قدرتمندی حضور داشتند و واقعاً اسپک‌های خوبی می‌زدند.
وی ادامه داد: نمایش تهاجمی تیم ایران واقعاً سطح بالایی داشت و باید بپذیریم که برخی از این توپ‌ها را نمی‌توان دفاع کرد، چون از آن سمت زمین می‌آید و قابل مهار نیست.
نکته‌ای که من را واقعاً خوشحال کرد، بازگشت فوق‌العاده‌مان در ست سوم بود.
این یک کامبک فوق‌العاده بود و در تمام مدت به برد ایمان داشتیم.
سرمربی تیم ملی والیبال آلمان خاطرنشان کرد: خیلی خوشحالم که حالا اینجا (بلگراد) دو پیروزی داریم و واقعاً مشتاق بازی فردا هستم، چون مطمئناً جمعیت زیادی در سالن خواهند بود و فضای فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌شود و قطعاً لحظه‌های هیجان‌انگیزی در انتظارمان خواهد بود