خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقیقت فرهنگ عاشورا بیزاری از زمامداران کفر است

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 تیر 1404 - 20:59
اردبیل- امام جمعه اردبیل گفت: ماهیت و حقیقت نهضت امام حسین (ع) مقابله با حاکمان و زمامداران خودسر و ظالمی است که می‌خواهند حق را ناحق جلوه دهند.
حسيني،امام،سيدالشهدا،حسين،عزاداري،عاملي،اردبيل،زمامداران،ضاي ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید حسن عاملی عصر شنبه در مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع) در مسجد میرزا علی‌اکبر اردبیل، اظهار کرد: در طول تاریخ حاکمان و زمامداران ستمگر بیشماری سعی کردند تا مانع از شکل‌گیری هیئت‌های مذهبی و عزاداری برای سیدالشهدا (ع) باشند اما هیچ وقت در قصد و نیت خود موفق نبودند.
وی از عاشورا و فرهنگ بی‌نظیر حسینی به عنوان مدرسه عشق و حقیقت یاد کرد و گفت: درس‌آموختگان این مدرسه انسان‌های حر و آزاده‌ای بودند که هیچ وقت زیر بیرق و علم ظلم نرفتند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با بیان ماهیت نهضت حسینی و اصلاح‌گری سیدالشهدا (ع) در سال ۶۱ تصریح کرد: امام حسین (ع) برای همیشه پیام مقابله با زمامداران خودسر و حاکمان ظالم را به ما نشان داده و این الگو باید برای نسل‌های آینده نیز به یادگار بماند.
آیت‌الله عاملی افزود: مأموریت اصلی امام حسین (ع) همچون الگوها و جلوه‌های مقابله با کاخ فرعونیان و نمرودیان، مأموریت شکستن هیمنه کاخ یزید بود تا به دنیا اعلام شود که اردوگاه حق در برابر اردوگاه باطل همواره پیروز است.
وی از عزاداران حسینی خواست تا تبعیت از این فرهنگ و الگوبرداری از امام حسین (ع) را به اشکال ظاهری مرتبط نکرده و در همه امور تابع نظر سیدالشهدا (ع) باشند.
آیت‌الله عاملی خاطرنشان کرد: باید عروسی‌ها، عزاها، کارهای خیر، بازار، سیاست و اقتصاد ما همیشه رنگ و بوی تبعیت از مکتب حسینی به خود گرفته و سعی کنیم تا خودمان را شبیه به آن حضرت و مرامش کنیم.
وی اضافه کرد: اگر امروز در کربلا و در ایام اربعین ۲۰ میلیون جمعیت گرد مکتب حسین می‌آیند، این نشان‌دهنده آثار ارزشمند این حرکت بی‌نظیر است که محافل و مجالس عزای حسینی در حقیقت تصفیه روح و روان انسان‌ها است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل ضرورت پاسداشت آداب و رسوم عزاداری و ضایع نشدن حق‌الناس را در این حوزه یادآور شد و بیان کرد: باید عقلانی و بر معیار منطق و برهان در عزاداری‌ها حضور پیدا کرده تا حق‌الناسی را ضایع نکنیم.