خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بردیا سعادت: مقابل آلمان تمرکزمان را از دست دادیم

مهر | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1404 - 20:58
قطرپاسور تیم ملی والیبال گفت: مسابقه با آلمان درس‌های زیادی برای بازیکنان ایران به همراه داشت، پیشرفت کردیم و تجربیات ارزشمندی کسب کردیم که در روزهای آینده به تیم کمک خواهد کرد.
تيم،ايران،بازي،ست،واليبال،بازيكنان،مسابقه،دست

به گزارش خبرگزاری مهر، بردیا سعادت پس از شکست سه بر یک تیم ملی والیبال ایران مقابل آلمان در هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ در پاسخ به این سوال که چه نکات مثبتی را از این دیدار برداشت می‌کنید، اظهار داشت: این مسابقه دشوار بود.
تا پایان ست سوم، بازی را در دست داشتیم، اما متأسفانه در لحظات پایانی آن ست تمرکزمان را از دست دادیم و همین مسئله روی عملکرد تیم در ست آخر نیز تأثیر گذاشت و در نهایت، نتیجه بازی را واگذار کردیم.
وی ادامه داد: بدون شک این مسابقه درس‌های زیادی برای بازیکنان ایران به همراه داشت.
پیشرفت کردیم و تجربیات ارزشمندی کسب کردیم که در روزهای آینده به تیم کمک خواهد کرد.
هنوز یک بازی دیگر در این هفته پیش‌رو داریم و برای آن آماده خواهیم شد.
قطرپاسور تیم ملی والیبال ایران در پاسخ به این سوال که امروز از بازیکنان نیمکت‌نشین زیادی در تیم ایران استفاده شد و انرژی جوانی در تیم کاملاً محسوس بود؛ بازی با چنین ترکیبی چه احساسی دارد؟
خاطرنشان کرد: باور داریم که تیم ایران فقط ۶ یا ۷ یا ۸ بازیکن نیست.
یک تیم واحد هستیم، شامل تمام بازیکنان و اعضای کادر فنی.
همه با هم تلاش می‌کنیم تا حتی در یک امتیاز، یا در کل مسابقه، به تیم کمک کنیم.
سعادت در پایان به درخواست گزارشگر والیبال ورلد و به زبان فارسی خطاب به هواداران تیم ایران گفت: ابتدا سلام می‌کنم خدمت همه هم میهن‌های عزیز که زحمت می‌کشند و با حضور در سالن تیم ایران را در کشورهای غریب تنها نمی‌گذارند.
دست بوس تمام آنها هستم و ممنونم که به سالن می‌آیند و ملی‌پوشان را تنها نمی‌گذارند.
امیدوارم فردا با یک بازی خوب دل همه را شاد کنیم