سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۱۰ هزار طرح اشتغال در استان مرکزی ایجاد شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 تیر 1404 - 16:59
اراک_ سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: بیش از ۱۰ هزار طرح اشتغال‌زا با مشارکت بانک‌های عامل، دستگاه‌های اجرایی و کارفرمایان در این استان ایجاد شد.
تسهيلات،استان،اشتغال،مركزي،اجراي،تبصره

مختار احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش حمایتی دولت در توسعه اشتغال اظهار کرد: در قالب تکالیف قانونی مندرج در بودجه سال گذشته، تسهیلات مناسبی برای سرمایه‌گذاران و متقاضیان در نظر گرفته شده است که بخشی از آن در بند الف تبصره ۱۸ جز ۳ و بند ب تبصره ۲ قانون بودجه تعریف شده است.
وی افزود: در این راستا، استان مرکزی در سال گذشته موفق به اجرای ۱۰ هزار و ۷۸۴ طرح اشتغال‌زا شد که مجموع تسهیلات پرداخت‌شده به این طرح‌ها بالغ بر یک‌هزار و ۷۳۴ میلیارد تومان بوده است.
احمدی با تأکید بر همکاری بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی در تحقق این مهم گفت: عملکرد مجموعه‌های درگیر در اجرای این تسهیلات قابل قبول ارزیابی می‌شود و امید است که کارفرمایان و کارآفرینان استان با بهره‌گیری از این منابع، سهم چشمگیری در افزایش سطح اشتغال پایدار ایفا کنند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: تداوم حمایت‌های دولت از طریق تسهیلات هدفمند و اجرای دقیق برنامه‌های توسعه اشتغال، می‌تواند زمینه‌ساز رونق تولید و بهبود معیشت خانوارهای استان مرکزی باشد.