ملت ایران مقتدرانه مقابل دشمن ایستاد
امام جمعه کرمان، گفت: ملت ایران مقتدرانه مقابل دشمن ایستاد و با وحدت مثال زدنی و رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری به پیروزی رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادیسلیمانی ظهر امروز در نشست مشترک استاندار و جمعی مسئولان و فرماندهان ارشد نظامی استان کرمان با رئیس کل دادگستری استان به مناسبت هفتم تیرماه روز قوه قضائیه برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بهویژه شهدای حمله جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی و تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع)، اظهار کرد: هفته قوه قضائیه و ایام سالگرد شهادت شهید بهشتی و یاران شهیدش را گرامی میداریم.
وی با بیان اینکه دستگاه قضا در کشور از ارکان مهم نظام مقدس اسلامی است، افزود: یکی از نیازهای ضروری جامعه وجود قاضی و اجرای عدالت است.
نماینده ولیفقیه در استان کرمان، با عنوان اینکه هر چه عمل انسان سختتر شود، ثواب آن نیز نزد خداوند بیشتر است، بیان کرد: کار کردن در دستگاه قضایی از جمله این کارهای سخت است.
وی با اشاره به اینکه داشتن روحیه شجاعت، صلابت و عدالت از ویژگیهای کار کردن در دستگاه قضایی کشور است، گفت: دستگاه قضا در استان کرمان عملکرد کاملاً مثبت و رو به جلویی دارد.
علیدادیسلیمانی با بیان اینکه شهادت شهید بهشتی و یارانش مظلومانه بود و برای نظام مقدس اسلامی از این دست حوادث ناگوار متعدد داشتیم، افزود: در روزهای اخیر جمعی از فرماندهان عالی رتبه را از دست دادیم اما ملت مقتدرانه مقابل دشمن ایستاد.
امام جمعه کرمان، با اشاره به اینکه مردم با وحدت مثال زدنی و کنار گذاشتن همه اختلاف سلیقهها پشت سر نیروهای مسلح کشور ایستادند، گفت: صحنه جنگ به رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری به نفع جمهوری اسلامی ایران به پیروزی رسید.
انتهای پیام/511/