سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برانکو با چین به آخر خط رسید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1404 - 11:12
قرارداد برانکو ایوانکوویچ با فدراسیون فوتبال چین فسخ شد.
چين،تيم،ايوانكوويچ،جام،برانكو

باشگاه خبرنگاران جوان - برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم ملی فوتبال چین نتوانست با این تیم جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را به دست بیاورد تا علی رغم بالا رفتن سهمیه نمایندگان قاره کهن در جام جهانی بازهم چینی‌ها در راه یافتن به جام جهانی ناکام باشند و به همین دلیل قرارداد برانکو با چینی‌ها به صورت خودکار فسخ شد.
فدراسیون فوتبال چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: از آقای برانکو ایوانکوویچ و کادر مربیگری او به خاطر تلاش‌های فداکارانه‌شان در طول دوران تصدی تیم ملی مردان و کمک‌هایشان به فوتبال چین قدردانی می‌کنیم.
برای آقای ایوانکوویچ در آینده کاری و زندگی‌اش آرزوی موفقیت داریم.
ایوانکوویچ در فوریه ۲۰۲۴ به عنوان جانشین الکساندر یانکوویچ به عنوان سرمربی چین منصوب شد.
دژان جوردجویچ که در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا در شنژن هدایت تیم ملی چین را بر عهده داشت، به عنوان سرمربی موقت جایگزین برانکوویچ شده است و هدایت این تیم را در مسابقات قهرمانی شرق آسیا را بر عهده خواهد داشت.
منبع: chinadaily