سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همیلتون: سرعت فراری هنوز به جایی که می‌خواهیم نرسیده است - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1404 - 09:52
قهرمان هفت دوره فرمول یک پس از پایان تمرین های روز جمعه گرندپری اتریش از عملکرد تیم فراری ابراز نارضایتی کرد.
تمرين،راننده،دست،هميلتون،اتريش

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوئیس همیلتون راننده پرافتخار فراری و قهرمان هفت دوره مسابقات جهانی فرمول یک پس از پایان جلسات تمرینی جمعه در گرندپری اتریش به ارزیابی عملکرد تیمش پرداخت.
همیلتون که در تمرین اول جایگاه نهم را به دست آورده بود، در تمرین دوم نیز توانست رده دهم را از آن خود کند.
این راننده بریتانیایی اظهار داشت: در تمرین اول به دلیل مشکلاتی در گیربکس مقداری زمان حیاتی را از دست دادیم که ما را کمی عقب انداخت.
تمرین دوم روان‌تر پیش رفت و با چالش کمتری مواجه بودیم، اما از نظر سرعت هنوز به جایگاهی که انتظار داریم، نرسیده‌ایم.
کارهای زیادی برای امشب داریم.
من و تیم باید با جدیت دنبال یافتن تنظیمات بهینه برای خودرو باشیم تا به سرعت دلخواه دست یابیم.
در جلسه دوم تمرین آزاد گرندپری اتریش، لاندو نوریس راننده تیم مک‌لارن موفق شد سریع‌ترین زمان را به نام خود ثبت کند.
انتهای پیام/