پیکر سرباز شهید «مهدیار پوریامین» در طبس تشییع میشود - تسنیم
سرباز شهید «مهدیار پوریامین» در تجاوز اسرائیل به مقر فرماندهی انتظامی کشور در تهران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

به گزارش خبرنگار تسنیم از طبس، شهید پوریامین 22 ساله و متولد شهرستان طبس در استان خراسان جنوبی، دارای مدرک کارشناسی و رشدیافته در خانوادهای مذهبی و در دامان مادری فرهنگی است که روزهای سربازی خود را در یگان ویژه تهران سپری میکرد و در آخرین حملات اسرائیل خبیث به خاک پاک ایران و در حین خدمت به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مثله شده وی پس از چند روز جستجو روز جمعه 6 تیرماه 1404 و اول محرم 1447 از زیر آوار خارج شد.
پیکر پاک این شهید سرافراز بهزودی در طبس تشییع و در جوار شهدای این شهرستان و در آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) آرام خواهد گرفت.
بی بی فهیمه قیصری مادر شهید پوریامین، بانوی فرهنگی و شاعره انقلابی طبسی؛ همان روز حمله اسرائیل به فرماندهی انتظامی کشور در حالی که از فرزندش اطلاعی نداشت؛ شعری سرود و در فضای مجازی شهرستان طبس بازخورد بسیاری داشت که در زیر گوشهای از آن را میخوانید و این کلمات نشان از باور و اعتقاد قلبی مادران زینبی شهدای انقلاب اسلامی است: «از زندگی لبریز میماند وطن، ای مرگ!
این عشق، این امید، این ایمان نمیمیرد.»
انتهای پیام/251