سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیریت و تأمین کالا‌های اساسی در جریان جنگ به خوبی انجام شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 07 تیر 1404 - 07:40
سخنگوی اتاق اصناف درمورد فعالیت اصناف و واحد‌ها و مدیریت و تأمین کالا‌های اساسی در طول جنگ توضیحاتی داد.
اصناف،نان،اتاق،مجموعه،بازار،اميدوار،صنفي،سخنگوي،ظرفيت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی امیدوار، سخنگوی اتاق اصناف در رابطه با فعالیت اصناف بیان کرد: مجموعه بازار و واحد‌های صنفی یک ظرفیت بسیار خوبی هستند که اگر در هر دولتی از این ظرفیت به خصوص در حوزه سرمایه اجتماعی و اقتصادی به بهترین نحو استفاده شده آن دولت بسیار موفق بوده است.
زیرا حدود ۳ میلیون و نیم واحد صنفی در ۸ هزار اتحادیه در ۴۲۰ اتاق اصناف ظرفیت بسیار بزرگی است.
امیدوار گفت: مجموعه بازار در جریان هشت سال دفاع مقدس و کرونا و خیلی از ناملایماتی که برای ایران اتفاق افتاده همیشه در کنار بخش حاکمیت و به خصوص مردم بوده است؛ به طوری‌که از همان اوایل جنگ، اتاقی تحت عنوان اتاق بحران در مجموعه اتاق اصناف ایران تشکیل شد و همه روزه، موجودی‌های انبار در حوزه‌های کالا‌های اساسی، مواد غذایی و نان از ۳۱ استان رصد شده و هر دو، سه روز حتماً جلسه‌ای به صورت مجازی برای گزارش‌های داشته‌ها و نداشته‌ها و یا کمبود‌ها با این استان‌ها برگزار شده و این باعث می‌شد یک ارتباط بسیار خوبی بین مجموعه سازمان‌های صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، نهاد‌های نظارتی و همین‌طور، مجموعه استانداری‌ها در حوزه جلسات تنظیم بازار برقرار شود و بتوانیم اطلاعات خوبی را ارائه کنیم.
سخنگوی اتاق اصناف ادامه داد: کالا‌های اساسی از طریق تنظیم بازار مدیریت و شارژ می‌شدند و واحد‌های صنفی در حوزه‌های مباشرین عمده و خرده از جان و دل مایه می‌گذاشتند و سرمایه و داشته‌های خود را عرضه می‌کردند.
امیدوار ادامه داد: در یکی دو روز ابتدایی جنگ، به دلیل استرس‌های ناشی از جنگ، خرید هیجانی در زمینه کالا‌های اساسی و نان و روغن و برنج داشتیم و یک سری کمبود‌ها در برخی از استان‌ها وجود داشت که در همین جلسات، کمبود‌ها احصاء شده و به سرعت از استان‌های زیرمعین شارژ می‌شدند تا بتوانیم مردم را حمایت کنیم.
سخنگوی اتاق اصناف با اشاره به تأمین نان در استان‌های مهمان‌پذیر افزود: برای نان به ویژه در استان‌های مهمان‌پذیر، سهمیه نانوایان و ساعت کاری‌شان افزایش پیدا کرد و همین موضوع باعث شد که اگر در یکی دو روز اول، صف‌های نان وجود داشتند ولی الان، کاملاً مواد غذایی و نان به اندازه کافی وجود دارند و صف‌ها مدیریت شده‌اند.