سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای بجنورد در وضعیت بسیار ناسالم قرار گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 تیر 1404 - 07:18
بجنورد_ مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: شاخص آلودگی هوای بجنورد با قرار گرفتن بر روی عدد ۲۳۹ و در وضعیت بنفش و بسیار ناسالم برای همه گروه‌های قرار گرفت.
ناسالم،هواي،بنفش،هوا

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای خراسان شمالی، شاخص آلودگی هوای بجنورد هم‌اکنون روی عدد ۲۳۹ قرار دارد و کیفیت هوا در وضعیت بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی تصریح کرد: در وضعیت بنفش کیفیت هوا به طور جدی برای سلامتی مضر است و اثرات منفی بر همه افراد دارد.
وی در ادامه افزود: شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای قابل قبول (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.