سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر بد برای والیبال؛ملی‌پوش ایران دو مسابقه مهم را از دست داد

مهر | ورزشی | جمعه، 06 تیر 1404 - 23:58
سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: شریفی دو دیدار مقابل آلمان و هلند در هفته دوم لیگ ملت‌ها را از دست داد.
تيم،ملي،واليبال،ايران،ليگ

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی والیبال ایران امشب در چارچوب هفته دوم لیگ ملت‌ها موفق به شکست سه بر یک آرژانتین شد.
مرتضی شریفی دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران در امتیاز پایانی ست چهارم این دیدار از ناحیه مچ پا مصدوم شد.
خوش‌خبر، سرپرست تیم ملی والیبال درباره مصدومیت این بازیکن گفت: اقدامات اولیه از سوی حدادی، فیزیوتراپیست تیم ملی بر روی پای مرتضی انجام شده است و این بازیکن امشب برای انجام ام آر آی به بیمارستان خواهد رفت و نظر قطعی و نهایی را پس از دریافت جواب ام آر آی و معاینات نهایی می‌توان داد.
وی تصریح کرد: چیزی که مشخص است، متأسفانه شریفی در دو دیدار پایانی هفته دوم لیگ ملت‌ها مقابل آلمان و هلند در ترکیب تیم ایران نخواهد بود.
تیم ملی والیبال ایران از ساعت ۱۸ روز شنبه هفتم تیرماه در سومین مسابقه خود در هفته دوم لیگ ملت‌ها به مصاف آلمان می‌رود.