سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه روسیه

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 06 تیر 1404 - 17:46
وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که الکساندر گراف لامبسدورف سفیر آلمان در این کشور در واکنش به آزار و اذیت خبرنگاران روسی در آلمان، احضار شده است.
خبرنگاران،آلمان،روسي،مسكو

به گزارش مشرق، یکی از مقام‌های وزارت خارجه روسیه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد که سفیر آلمان احضار شد تا از اقدامات تلافی‌جویانه احتمالی مسکو در پاسخ به این رفتارها مطلع شود.
به نوشته خبرگزاری تاس، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز پیشتر در یک نشست خبری اعلام کرده بود که برلین درخواست‌های مکرر مسکو برای توقف اقدامات خودسرانه علیه خبرنگاران روسی و رعایت تعهدات درباره آزادی مطبوعات و بیان را نادیده گرفته است.
زاخارووا با بیان اینکه رفتار دولت آلمان بر رسانه‌ها، خبرنگاران و خانواده‌های آنها تأثیر منفی گذاشته است، تصریح کرد: آلمان تلاش می‌کند خبرنگاران روسی را به ترک وظایف حرفه‌ای خود و خروج زودهنگام از این کشور وادار کند.