سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجاوز وحشیانه با شکست آمریکا و اسرائیل در تاریخ به ثبت رسید

مهر | استان‌ها | جمعه، 06 تیر 1404 - 15:29
تربت حیدریه - امام جمعه تربت حیدریه به دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: این تجاوز وحشیانه با شکست آمریکا و اسرائیل در تاریخ به ثبت رسید.
جمعه،حيدريه،تربت،آمريكا،معلمي،تجاوز،مسلح،درك،رژيم،اسرائيل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد معلمی امروز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تربت حیدریه از نیروهای مسلح و انتظامی برای تأمین امنیت جان مردم ایران در این جنگ و از نمایندگان مجلس به واسطه تصویب قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای و تأیید آن توسط شورای نگهبان، تشکر کرد.
امام جمعه تربت حیدریه عنوان کرد: مردم محکم از نظام دفاع می‌کنند و پای کار انقلاب با صلابت ایستادند، اما مسئولی که چند دهه است که نان این انقلاب و نظام را می‌خورد درک و فهمی ندارد که آمریکا و اسرائیل دشمن بشریت هستند، در عین حال از دهان برخی از مسئولان حرف‌های خارج می‌شود که از درک مسائل داخلی و سیاسی عاجز هستند و موضع ضعیف می‌گیرند، چون تقوا ندارند و بخاطر همین، فهم و شعور آنها پائین‌تر است.
وی گفت: تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، برای ما مصداق عینی «عدو شود سبب خیر» شد و با کمترین هزینه، سرمایه اجتماعی اتحاد و انسجام بین مردم تقویت و مستحکم‌تر گشت.
معلمی تاکید کرد: سیلی سخت نیروهای مسلح به آمریکایی‌ها در حمله موشکی به پایگاه العدیده قطر، هیمنه آنها را فروریخت، در عین حال کشوری سراغ ندارید که ظهر به قلب رژیم صهیونی و شب به آمریکا حمله کرده باشد.
امام جمعه تربت حیدریه به دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: این تجاوز وحشیانه با شکست آمریکا و اسرائیل در تاریخ به ثبت رسید.