خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوسازی و مقاوم سازی ۲.۲ میلیون واحد مسکن روستایی در کشور

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 22:16
لنگرود- معاون عمران بنیاد مسکن کشور با اشاره به اینکه تاکنون ۱۳ هزار و ۴۳۴ سند روستایی اهدا شده است، گفت: در طول برنامه چهارم ۲ میلیون و ۲۰۰ واحد مسکن روستایی بهسازی و مقاوم سازی شده است.
روستايي،كشور،روستاها،هادي،بنياد،مسكن،حوزه،اشاره،توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا شاملو عصر سه شنبه در مراسم افتتاح طرح هادی روستایی دریاسر لنگرود با اشاره به اینکه توسعه و بهسازی روستاها از مهمترین اهداف نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است، اظهار کرد: سه هزار میلیارد تومان سالانه صرف بهسازی روستاهای کشور می‌شود.
وی با بیان اینکه بهره گیری از مشارکت مردم برای توسعه روستاها ضروری است، افزود: طی سه سال گذشته به رغم همه کمبود اعتبارات بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از معابر روستایی کشور به مساحت ۶۵ میلیون متر آسفالت شده است.
شاملو در ادامه با تأکید بر اینکه جلب رضایت مردم اولویت ما در انجام پروژه‌های روستایی است، گفت: در همین راستا اجرای طرح هادی روستایی به عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات بنیاد مسکن و از سیاست‌های نظام اسلامی در راستای توسعه روستاها به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه امروز در حوزه مسکن روستایی بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ واحد در برنامه چهارم نوسازی و مقاوم سازی شده است که از این تعداد ۲ میلیون واحد به صاحبان واگذاری شده است، ادامه داد: ۳۸ هزار روستا در کشور دارای طرح هادی است که بیش از ۱۲۰ روستا جمعیت حوزه روستایی آن بیشتر از شهری است.
معاون عمران بنیاد مسکن با اشاره به اینکه وجود اراضی شالیزاری با ارزش ترین سرمایه‌های منطقه است، تصریح کرد: اگر در برخی مناطق بنیاد با ساخت و سازها مخالفت می‌کند به خاطر حفظ همین سرمایه‌های منطقه است.
وی به اجرای طرح هادی در ۱۸ هزار روستای کشور اشاره کرد و افزود: در حوزه گردشگری روستایی بنیاد مسکن آمادگی لازم دارد در این زمینه از منابع ملی برای توسعه این حوزه استفاده کند.
شاملو در ادامه با اشاره به ایمن سازی روستاها، پیشگیری را همیشه بهتر از درمان دانست و بیان کرد: ۱۱ هزار روستا کشور در معرض خطر ریزش، رانش، حریم رودخانه و سایر موارد است اگر به موقع ساماندهی نشود در آینده شاهد هزینه‌های بیشتر خواهیم بود.
وی با بیان اینکه امروز هزار و ۱۷۶ سند روستایی صادر و اهدا می‌شود، گفت: تا به امروز در کشور ۱۳ هزار و ۴۳۴ سند روستایی صادر و اهدا شده است.